Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La confesión de la pareja de Ayuso desmonta las mentiras de la Comunidad de Madrid
El plan del Gobierno para indemnizar a las víctimas de abusos agita la Iglesia
Opinión - El pueblo es quien más ordena todavía. Por Rosa María Artal

Bétera projecta una Entitat de Gestió i Modernització (EGM) al seu Parc Empresarial de l'Horta Vella

Bétera vol professionalitzar la gestió de les seues àrees industrials.

Toni Cuquerella

0

Bétera projecta crear l'Entitat de Gestió i Modernització (EGM) al Parc Empresarial de l'Horta Vella. La proposta de la regidoria d'Indústria es llança en col·laboració amb l'associació empresarial AEMON.

L'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio, i el regidor d'Indústria, Adrián Cámara, han acompanyat al president del Parc Empresarial de l'Horta Vella, Javier Muñoz i altres membres de la directiva en l'acte de presentació de la EGM d'aquest Parc Empresarial en la seu de la Fundació Laboral de la Construcció.

A la presentació han acudit nombrosos empresaris i empresàries de l'Horta Vella interessats a conéixer aquest projecte que segons ha afirmat l'alcaldessa de Bétera “és la pedra angular per a la implantació d'una cultura de gestió de qualitat al parc empresarial de Bétera”.

Per a això ha assenyalat que és necessari la col·laboració tant d'empreses com de l'administració local per a la qual ha indicat, el regidor d'Indústria, “és important implicar-nos tots i treballar braç a braç perquè siga una realitat i els nostres Parcs Empresarials siguen un espai competitiu i digne per als diversos centenars d'homes i dones que en ells treballen diàriament”. En eixe sentit, s'establirà la col·laboració públic-privada que permeta escometre projectes d'interés en els parcs logístics i empresarials.

A més Bétera persegueix adaptar el Parc Empresarial l'Horta Vella a la classificació d'àrees industrials regulada en la Llei de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

Elia Verdevío assenyala que aquesta acció s'impulsa “perquè els parcs industrials, exerceixen una funció clau a Bétera, sent un pilar essencial en l'economia local, tant en termes d'activitat econòmica, com, sobretot, en nivells de manteniment d'ocupació estable i de qualitat”, ha explicat.

Amb la posada en marxa de la EGM a Bétera s'espera que contribuïsca “a una gestió de qualitat dels Parcs Empresarials ja que ací es concentra el gros de les activitats econòmiques i logístiques del municipi, sent, en conseqüència, generadors d'ocupació i riquesa”.

Etiquetas
stats