Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Denuncien la “desaparició” de la secció LGTBI de la biblioteca municipal d'Orpesa, governada per PP, Cs i Vox

Biblioteca d'Orpesa.

Europa Press

0

La portaveu socialista d'Orpesa, María Jiménez, ha denunciat aquest dimarts que la secció LGTBI de la biblioteca municipal ha desaparegut “sense previ avís”, en el que considera “un altre exemple més de censura”. Segons ha explicat Jiménez, tot el material relacionat amb el col·lectiu LGTBI i la diversitat sexual i familiar “ha sigut retirat i guardat en caixes fora de l'abast dels usuaris”.

“És realment trist que els que s'han ensenyorit de la paraula llibertat pervertint-la hui vulguen que els oropesins tornen a amagar-se en armaris o caixes”, ha afirmat la edila.

“No tenim cap dubte que la decisió ve de dalt, dels responsables polítics de la gestió de la biblioteca, per aquest motiu exigim explicacions al govern local d'Araceli de Moya (Cs) i el PP amb el manteniment ideològic de Vox perquè explique quin ha succeït i per què s'ha pres aquesta mesura”, ha dit.

“Demanem la restitució immediata dels llibres al seu lloc corresponent. Cal educar des de la igualtat i la diversitat i ensenyant que hi ha molts models de família i de ser feliç”, ha subratllat la regidora socialista.

Jiménez ha animat a tota la ciutadania a commemorar aquest mes “l'orgull d'estimar sense fronteres i a combatre la LGTBIfobia”. María Jiménez ha subratllat que “la diversitat és una riquesa que ha de ser celebrada i no amagada” i ha demanat “tolerància zero davant els retrocessos en drets i llibertats conquistats”.

Etiquetas
stats