Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Ximo Puig renuncia a la seua acta com a senador

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, en una imatge d'arxiu.

Laura Martínez

València —

0

L'expresident de la Generalitat Ximo Puig renuncia a la seua acta com a senador. El líder dels socialistes valencians ha registrat la renúncia a la seua acta de senador aquest dilluns a la vesprada, en un escrit en el qual advoca per augmentar el paper territorial de la Cambra.

La decisió del líder dels socialistes valencians precedeix el que serà el seu nomenament com a ambaixador de l'OCDE a París, una proposta que, segons el seu entorn, fa mesos que està sobre la taula.

L'encara secretari general del PSPV-PSOE ha presentat la seua renúncia al càrrec al qual va accedir el mes de juliol passat després de perdre la presidència de la Generalitat.

Puig deixarà de ser secretari general dels socialistes valencians oficialment al Congrés de final de març, en el qual es proclamarà Diana Morant com a secretària general, després de ser l'única candidata que va aconseguir recopilar els avals necessaris.

stats