eldiario.es

9
Menú

Coneix els artistes de la propera falla de l'Ajuntament

El monument, que han dissenyat Pichi i Avo i materialitzaran els artistes fallers La torre i Sanz, reflexiona sobre el procés creatiu mitjançant l'adaptació d'una comèdia grega

- PUBLICIDAD -

Ja saps qui farà la falla de l'Ajuntament l'any que ve? Desprès del monument de l'artista càntabre Okuda San Miguel de març, aquest curs torna l'art urbà, aquesta volta fet a València. Pichi i Avo, són dos artistes que mesclen l'art clàssic d'inspiració grecorromana, amb el grafitti, en una proposta molt estètica i amb contingut que ha conquerit parets i museus d'arreu del món.

A València ja podem veure obres seues a la ciutat Fallera o a la Universitat Politècnica. La falla de l'Ajuntament és un nou repte, però que encaixa molt bé amb l'estil muralista: tots dos són efímers, de gran format i amb molts elements clàssics. El monument que han dissenyat reflexiona sobre el procés creatiu mitjançant l'adaptació d'una comèdia grega.

Una falla que materialitzaran els artistes fallers La torre i Sanz, amb qui Pichiavo ja ha treballat en un projecte museístic. Una conjunció que exposarà les últimes tendències de l'art valencià a milions de persones gràcies a una festa molt nostra.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha