eldiario.es

9

Coneix els artistes de la propera falla de l'Ajuntament

El monument, que han dissenyat Pichi i Avo i materialitzaran els artistes fallers La torre i Sanz, reflexiona sobre el procés creatiu mitjançant l'adaptació d'una comèdia grega

Ja saps qui farà la falla de l'Ajuntament l'any que ve? Desprès del monument de l'artista càntabre Okuda San Miguel de març, aquest curs torna l'art urbà, aquesta volta fet a València. Pichi i Avo, són dos artistes que mesclen l'art clàssic d'inspiració grecorromana, amb el grafitti, en una proposta molt estètica i amb contingut que ha conquerit parets i museus d'arreu del món.

A València ja podem veure obres seues a la ciutat Fallera o a la Universitat Politècnica. La falla de l'Ajuntament és un nou repte, però que encaixa molt bé amb l'estil muralista: tots dos són efímers, de gran format i amb molts elements clàssics. El monument que han dissenyat reflexiona sobre el procés creatiu mitjançant l'adaptació d'una comèdia grega.

Una falla que materialitzaran els artistes fallers La torre i Sanz, amb qui Pichiavo ja ha treballat en un projecte museístic. Una conjunció que exposarà les últimes tendències de l'art valencià a milions de persones gràcies a una festa molt nostra.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha