Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Feijóo se alinea con la ultra Meloni y su discurso de la inmigración como problema
Israel anuncia una “nueva fase” de la guerra en Líbano y crece el temor a una escalada
Opinión - Junts, el bolsillo y la patria. Por Neus Tomàs
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Coneix els artistes de la propera falla de l'Ajuntament

Majo Siscar

València —

0

Ja saps qui farà la falla de l'Ajuntament l'any que ve? Desprès del monument de l'artista càntabre Okuda San Miguel de març, aquest curs torna l'art urbà, aquesta volta fet a València. Pichi i Avo, són dos artistes que mesclen l'art clàssic d'inspiració grecorromana, amb el grafitti, en una proposta molt estètica i amb contingut que ha conquerit parets i museus d'arreu del món.

A València ja podem veure obres seues a la ciutat Fallera o a la Universitat Politècnica. La falla de l'Ajuntament és un nou repte, però que encaixa molt bé amb l'estil muralista: tots dos són efímers, de gran format i amb molts elements clàssics. El monument que han dissenyat reflexiona sobre el procés creatiu mitjançant l'adaptació d'una comèdia grega.

Una falla que materialitzaran els artistes fallers La torre i Sanz, amb qui Pichiavo ja ha treballat en un projecte museístic. Una conjunció que exposarà les últimes tendències de l'art valencià a milions de persones gràcies a una festa molt nostra.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats