Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Coneix els artistes de la propera falla de l'Ajuntament

Majo Siscar

València —

0

Ja saps qui farà la falla de l'Ajuntament l'any que ve? Desprès del monument de l'artista càntabre Okuda San Miguel de març, aquest curs torna l'art urbà, aquesta volta fet a València. Pichi i Avo, són dos artistes que mesclen l'art clàssic d'inspiració grecorromana, amb el grafitti, en una proposta molt estètica i amb contingut que ha conquerit parets i museus d'arreu del món.

A València ja podem veure obres seues a la ciutat Fallera o a la Universitat Politècnica. La falla de l'Ajuntament és un nou repte, però que encaixa molt bé amb l'estil muralista: tots dos són efímers, de gran format i amb molts elements clàssics. El monument que han dissenyat reflexiona sobre el procés creatiu mitjançant l'adaptació d'una comèdia grega.

Una falla que materialitzaran els artistes fallers La torre i Sanz, amb qui Pichiavo ja ha treballat en un projecte museístic. Una conjunció que exposarà les últimes tendències de l'art valencià a milions de persones gràcies a una festa molt nostra.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats