Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

El Teatre Arniches inicia la temporada amb l’espectacle sensorial per a bebés ‘Planeta KA’

Fa

elDiariocv

Valencia —

0

L’Institut Valencià de Cultura obri la nova programació del teatre Arniches d’Alacant amb l’espectacle de dansa i teatre per a bebés Planeta KA, de la companyia Imaginart. Planeta KA és un espectacle-instal·lació sensorial per a xiquets i xiquetes d’1 a 3 anys que se celebra en tres funcions el diumenge 13 de gener. En cada una de les sessions, fins a un total de 20 menuts podran entrar a la instal·lació acompanyats per una persona adulta.

Les entrades per a l’espectacle estan esgotades per a les tres sessions, fet que suposa que un total de 120 persones visitaran el Planeta KA al teatre Arniches.

KA és un planeta desconegut, un territori muntanyós de colors i textures suaus, amb cràters, coves i racons que amaguen sorpreses. Un explorador s’avança per a descobrir aquesta terra misteriosa, recórrer els seus relleus, explorar els contorns del planeta i convidar els xiquets i xiquetes a seguir.

D’aquesta manera, a la instal·lació, els més menuts podran experimentar amb textures diferents, sòls irregulars, coves i espais secrets, pendents per a escalar o per on lliscar, efectes de so i visuals que s’activen amb la seua presència.

L’espectacle és una coproducció del festival El més petit de tots i Imaginart, ideat i dirigit per Jordi Colominas. D’altra banda, la nova temporada de l’Institut Valencià de Cultura a Alacant, amb el lema “Som Arniches”, durarà fins al març amb un total de 14 espectacles.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats