eldiario.es

9

L'Ajuntament de València penjarà una pancarta d'homenatge a Miguel Ángel Blanco

El cartell es posarà el 12 de juliol, vespra del 20 aniversari de l'assassinat, i també recordarà a la resta de víctimes del terrorisme.

Tant Ciutadans com el PP de València havien sol·licitat aquesta iniciativa que a Madrid ha rebutjat Carmena.

La Guardia Civil busca en el Ayuntamiento de Valencia contratos de la Mostra

Ajuntament de València. EFE

"En record de Miguel Ángel Blanco i totes les víctimes del terrorisme. En defensa de les llibertats, la pau i la convivència".

Aixó es llegirà en la pancarta que penjarà de la balconada principal de l'Ajuntament de València dimecres 12 de juliol, vespra de la data en la qual es compleixen 20 anys del brutal assassinat del que fóra regidor del PP a Ermua (13 de juliol de 1997).

Els tres grups municipals que governen en el Consistori (Compromís, PSPV i València en Comú) amb Joan Ribó al capdavant, han aprovat la iniciativa aquest dilluns i així ho han traslladat als grups de l'oposició (Ciutadans i PP), amb els que s'ha consensuat el lema del cartell.

Sobre aquest tema, fonts municipals han informat que d'aquesta forma l'Ajuntament ha donat resposta a les propostes de commemoració de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i entitats com el Moviment contra la Intolerància arribades a l'alcaldia de la ciutat la setmana passada.

També des de Ciutadans i des del PP de València havien sol·licitat aquesta iniciativa que a Madrid ha rebutjat l'alcaldessa Carmena.

Així, en coordinació amb la FEMP, es convocarà un acte de commemoració silenciosa davant les portes del Consistori, en el dia proposat per la mateixa entitat.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha