Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

Impossible? Mislata aprova els pressupostos per unanimitat de PSPV, PP, Compromís i Ciudadanos

Imatge del ple de pressupostos de Mislata

Toni Cuquerella

0

El ple municipal de Mislata va aprovar aquest dijous els pressupostos per a 2019 amb el vot unànime de totes les formacions: PSPV, PP, Compromís i Ciudadanos. Els comptes de l'executiu local de Carlos Fernández Bielsa ascendeixen per al pròxim exercici a més de 30 milions d'euros, la quantitat més alta dels últims 7 anys.

Des del govern municipal s'afirma que aquesta unanimitat s'ha aconseguida perquè es porten “diversos mesos treballant en idees que s'han vist reflectides en el pressupost per a 2019”, i que ara “permetrà realitzar noves inversions rebaixant al mateix temps la pressió fiscal”. Afigen també que amb aquest pressupost, el deute històric es reduirà un 10% més, i se situarà en 13,2 milions d'euros, “lluny dels 39,5 milions d'euros que va reflectir la auditoria de 2011”.

Per a la portaveu del govern socialista, María Luisa Martínez Mora, “la voluntat d'aquest govern ha sigut des del primer dia obrir els pressupostos al diàleg, intentar sumar suports i incloure propostes d'altres grups”.

Per la seua banda l'alcalde socialista González Bielsa assegura que es tracta de “un gran pressupost per a seguir fent polítiques per a les persones, polítiques socials que milloren la vida de la gent. Tornem a incrementar les partides en matèria cultural, esportives, educatives, més serveis per a joves i majors, apostem clarament per la igualtat, l'ocupació i el comerç de proximitat”.

Etiquetas
stats