eldiario.es

9

El WhatsApp es demana una paella

La #PaellaEmoji s’inclourà entre les emoticones de la xarxa social al costat d’altres representants gastronòmics, com la pizza, el sushi, la pasta o l’hamburguesa

Imagen del emoticono del #PaellaEmoji, con su arroz, pollo, conejo, bajoca y garrofó

Imatge de l’emoticona de la #PaellaEmoji, amb l’arròs, el pollastre, el conill, la bajoca i el garrofó

La paella, el plat representatiu del País Valencià i, per extensió, d’Espanya, i també ben conegut mundialment, tindrà un reconeixement en el WhatsApp. L’emoticona de la paella, promocionada per la marca d’arròs La Fallera amb l’humorista Eugeni Alemany, es va promocionar a través de totes les xarxes socials amb l’etiqueta #PaellaEmoji; finalment, ha tingut èxit després que el comité d’Unicode, organisme que decideix les imatges que s’inclouen en aplicacions com el WhatsApp, ha acceptat hui incloure l’emoticona en la pròxima actualització del WahtsApp, que tindrà lloc al juny.

D’aquesta manera, la fama de la paella la posa a l’altura d’altres aliments universals, com la pizza, el sushi, la pasta o l’hamburguesa, que ja tenen l’emoticona corresponent en el WhatsApp. I ho fa amb un disseny valencià, que respecta la recepta original amb l’arròs, el pollastre, el conill, la bajoca i el garrofó, i deixa de banda un ‘ensurt’ que mostrava una paella amb gambes i pésols.

La inclusió de la paella s’ha aconseguit després de l’‘Operació #PaellaEmoji’ que va portar l’humorista valencià Eugeni Alemany a la capital mundial de la tecnologia, San Francisco, on va promocionar el plat valencià perquè fóra admés en les icones gastronòmiques mundials.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha