eldiario.es

Menú

Un incendi afecta els jutjats de Primera Instància 3 i 4 de València

El foc, declarat en la segona planta de la Ciutat de la Justícia, ha obligat a desallotjar durant dues hores els jutjats de guàrdia i a tancar el complex aquest dilluns

- PUBLICIDAD -
El humo del incendio ha inundado el interior de la Ciudad de la Justicia de Valencia.

El fum de l'incendi ha inundat l'interior de la Ciutat de la Justícia de València. Bombers

Un incendi s'ha declarat aquest diumenge en els jutjats de Primera Instància 3 i 4, situats en la segona planta de l'edifici de la Ciutat de la Justícia de València, seu dels jutjats de la ciutat i de l'Audiència Provincial.

Segons han informat els bombers, un ciutadà ha avisat als serveis d'Emergències en veure eixir fum per una finestra d'aquest edifici de cinc altures. Les flames, d'acord a les primeres hipòtesis, podrien haver-se originat per un curtcircuit.

Al lloc s'han desplaçat fins a vuit vehicles del parc de bombers de València, entre ells tres cisternes i dues grues. A l'interior de l'edifici, segons es pot apreciar en fotografies difoses pels bombers, s'ha concentrat bastant de fum, que s'ha propagat pel fals sostre, ja que les plantes són diàfanes. Aquesta circumstància ha obligat a desallotjar també els jutjats de guàrdia cap a les 12 del migdia. Dues hores després, a les 14.00, han pogut reprendre la seua activitat.

La Ciutat de la Justícia estarà tancada aquest dilluns, excepció feta dels jutjats de guàrdia.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha