Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Obri el col·legi d'Albal que va haver de retardar l'inici del curs pel positiu en COVID d'una professora

Els alumnes del centre han pogut començar les classes.

Toni Cuquerella

0

El col·legi la Balaguera d'Albal ha obert les seues portes amb total normalitat per a començar a acollir, de manera progressiva fins a aquest divendres, als seus 390 alumnes. L'inici del curs escolar 2020-21 s'havia retardat després de conéixer-se que una de les seues professores havia donat positiu en Coronavirus, fet que va obligar a posar en quarantena a altres quatre professors del claustre que van estar en contacte amb ella.

Ramón Marí, alcalde d'Albal, acudia a la porta del centre per a fer costat a la comunitat educativa del centre en la seua primera jornada. Després de comprovar que el curs lectiu ha arrancat amb normalitat, ha mantingut una trobada amb la directora, Miriam Tortosa, amb qui ha confirmat que la calma i la responsabilitat marquen la volta al col·le en La Balaguera que ha hagut de reorganitzar les seues aules per l'absència de cinc dels seus docents.

Aquest dijous ocuparan els seus pupitres els alumnes de tercer i quart de Primària, sent el divendres la jornada que acollirà als de cinqué. El primer edil ha agraït el suport de les Conselleries d'Educació i Sanitat amb qui la direcció del centre i l'Ajuntament han coordinat totes les decisions que s'han pres per a garantir la seguretat sanitària de la Balaguera. “La ràpida reacció ha evitat un contagi massiu en aquest centre i que hui puguem obrir les portes amb la il·lusió que ha d'imperar en un dia com hui i que ens allunye de la por i la incertesa que ve marcant les nostres vides des de març”.

La Policia Local d'Albal està realitzant un desplegament especial en tot el municipi des que el curs escolar començara aquest passat dilluns. Aquest dimecres, al costat de l'alcalde, l'Intendent Manuel Ocaña supervisava l'inici en La Balaguera on ha insistit als pares i mares que eviten les concentracions en les entrades i eixides i on ha agraït a la població la responsabilitat amb les normes dictades per a evitar el contagi de la pandèmia.

Etiquetas
stats