Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El manifest del sector catalanista del PSC en suport dels díscols suma 600 signatures

Los díscolos del PSC insisten en no entregar el acta al no ser "tres diputados aislados"

EFE

El manifest del sector catalanista del PSC a favor dels tres diputats díscols del partit i d'un referèndum sobiranista ha multiplicat per cinc els seus suports en 24 hores i ha passat de les 122 firmes inicials a prop de 600 , segons el document a la pàgina web dels organitzadors.

Sota el lema, “Crida socialista pel referèndum”, el manifest va ser llançat després de la votació al Parlament de la proposta per sol·licitar al Congrés la transferència de competències a la Generalitat per referèndums, en què tres diputats socialistes -Marina Geli, Joan Ignasi Elena i Núria Ventura- es van desmarcar del seu partit i van votar a favor.

El manifest està secundat, entre d'altres, pels exconsellers Joaquim Nadal, Antoni Castells, Montserrat Tura i Joan Manuel del Pozo, així com l'eurodiputada Maria Badia, l'exministre Joan Majó o el president del grup socialista a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí.

També l'han firmat membres de l'executiva socialista com Jordi del Río, Fabian Mohedano, Jordina Freixanet i Dani Font; l'exdiputat i exvicepresident del Parlament Europeu Joan Colom, o els exdiputats Toni Comín, Manel Nadal i Laia Bonet.

Etiquetas
stats