Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique

La participació a Catalunya puja més de 3 punts fins a les 18 hores

Arturo Puente

Com s'esperava, en aquestes eleccions generals del 20-D els catalans estan anant a votar més que el 2011. Segons el segon avanç de participació provisional, el 56,6% dels electors hauria acudit ja al seu col·legi, 3,4 punts més que a la mateixa hora de 2011, quan ho havien fet el 53,2%.

Segons aquesta dada, la major afluència als col·legis s'hauria produït en les hores centrals del dia, ja que la primera dada de participació havia marcat el 35,3% unes dècimes per sota del 2011.

Totes les províncies han registrat pujades, però la que més puja és la de la Barcelona, amb gairebé 4 punts de pujada, passant del 53,8 del 2011 al 57,5% aquest diumenge. La segona pujada més important es troba a la circumscripció de Girona, amb una pujada de 3 punts, fins a arribar al 54,9. A Tarragona la pujada és de 2,5 punts, arribant al 54,5% a les 18 hores. Finalment, a Lleida la participació augmenta un punt i mig, dels 49,6 al 51%.

A la ciutat de Barcelona el creixement és tan acusat com a la seva província, amb una pujada de gairebé 4 punts, dels 54 als 57,7%. Per districtes, el que més creix és Sant Andreu, amb una pujada de 5,1 punts, mentre que Sarrià-Sant Gervasi és on menys puja, amb un creixement d'un punt.

Etiquetas
stats