Comunidad Valenciana Opinión y blogs

La portada de mañana
Acceder
La nueva versión de Sánchez provoca fisuras con sus socios de coalición
150 días de guerra entre el Gobierno y las eléctricas
OPINIÓN | La consulta anticonstitucional de Batet, por Javier Pérez Royo

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

Fernando San Emeterio, és el guanyador del Trofeu a l'Esforç

Fernando San Emeterio és el guanyador del Trofeu a l'Esforç

L'aler del València Basket, Fernando San Emeterio, és el guanyador final de la sisena edició del Trofeu a l'Esforç, reconeixement que atorga l'afició taronja votant durant tota la fase regular de la competició després de cada partit. L'exterior càntabre ha rebut de mans del conseller delegat Ángel Francisco Martínez Raga un guardó format per la reproducció de les mans de cinc dels seus companys i un aficionat taronja sobre una pilota. Un trofeu fabricat amb vidre arreplegat en els contenidors verds de la Fonteta, en virtut de l'acord aconseguit pel Club amb Ecovidrio i la Generalitat Valenciana.

L'afició del Valencia Basket ha triat jornada després de jornada al jugador que en la seua opinió més s'ha esforçat en cada encontre a través dels seus vots en la web oficial del València Basket. San Emeterio s'ha proclamat vencedor d'este guardó per un estret marge, superant en la votació final a Pierre Oriola i Antoine Diot, segon i tercer respectivament. L'aler taronja es converteix en el sisè guanyador diferent en les sis temporades en les quals s'ha entregat esta distinció i uneix el seu nom a l'elenc de guanyadors en ser considerat el jugador que millor representava els valors del Club en opinió dels seguidors.

Fernando San Emeterio ha rebut el seu premi en un acte que ha tingut lloc en la Sala de Premsa de la Fonteta, amb la presència de tots els seus companys d'equip i de l'aficionat que va prestar la seua mà per a completar el guardó, Óscar Bisbal Viñuelas. L'aler taronja ha comentat després de conèixer esta designació que "orgullós, perquè és un premi que sempre agrada rebre-ho, perquè premia el treball diari d'un jugador i premiat per l'afició, per la gent que ho veu cada dia. Per un altre costat pense que qualsevol de l'equip enguany podria haver-ho guanyat, ja que estem tots fent un esforç molt gran que continuarem fent d'ara en avant cada un i esperem que per fi podem donar una alegria gran a l'afició".

Per la seua banda, el conseller delegat Ángel Francisco Martínez Raga ha recalcat que l'entrega d'este trofeu "es manté en la seua sisena temporada com una icona més dels valors de la Cultura de l'Esforç amb l'objectiu de mostrar el reconeixement directe dels nostres aficionats al treball realitzat durant tota la temporada. Com sabeu el Trofeu està format per les mans de cinc jugadors, que simbolitzen a l'equip, a les quals s'afegirà la mà d'un aficionat triat entre tots els que han votat i que enguany és Óscar Bisbal Viñuelas. Ell tindrà l'honor d'entregar el trofeu al guanyador en el partit del dissabte i rebrà una rèplica del mateix".

El conseller delegat taronja també ha volgut destacar la confecció del guardó "després de reciclar el vidre que els aficionats han dipositat en els contenidors, responent a la campanya del nostre col·laborador Ecovidrio, i que hui, Dia Mundial del Reciclatge, lliurem a Fernando".

Sisè guanyador diferent en sis edicions

Fernando San Emeterio uneix el seu nom al dels cinc anteriors guanyadors d'este reconeixement de l'Afició taronja a l'Esforç i el Treball realitzat en benefici de l'equip durant una temporada completa. Abans que ell van ser reconeguts per la Fonteta l'ala-pivot francés Flo Pietrus (2012), l'ala-pivot nord-americà Justin Doellman (2013), l'aler centrafricà Romain Sato (2014), l'escorta Pau Ribas (2015) i el pivot montenegrí Bojan Dubljevic (2016).

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

    Autores

Etiquetas
Publicado el
17 de mayo de 2017 - 17:40 h

Descubre nuestras apps

stats