Comunidad Valenciana Opinión y blogs

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

Jaume Ponsarnau i Juan Maroto clausuren el segon torn del Campus d'Estiu

Jaume Ponsarnau i Juan Maroto (en la foto) clausuren el segon torn del Campus d'Estiu

Els dos entrenadors ajudants que van formar part del cos tècnic campió de Lliga van ser els invitats estrela en el segon torn del Campus d'Estiu que cada any organitza València Basket en les instal·lacions de Calvestra a Requena.

Jaume Ponsarnau i Juan Maroto van poder conversar amb els jóvens que formen este segon torn sobre totes les experiències que van viure guanyant el recent títol de la Lliga Endesa, segons un comunicat del club.

Dos torns més en l'horitzó

Després d'este segon torn, vindran altres dos oportunitats de no perdre's esta cita indispensable de cada estiu: el tercer torn vindrà del 9 de juliol al 15 de juliol, i el quart del 16 de juliol al 22 de juliol.

Seguix obert el termini d'inscripcions per a tots els interessats a inscriure's en els tres torns restants, amb un preu de 325EUR o de 600EUR en cas de voler inscriure's en dos dels torns, fins a completar les places disponibles.

Tota la informació per a les noves inscripcions està disponible en la pàgina web del club, en el telèfon 615.55.73.77 o el 902.33.00.40.

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

    Autores

Etiquetas
Publicado el
8 de julio de 2017 - 17:54 h

Descubre nuestras apps

stats