Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

València Basket agraix el suport a la seua afició en la conquesta del títol

València Basket agraix el suport a la seua Afició.

La temporada 2016-17 va concloure per a València Basket amb una victòria en la Fonteta que va certificar el primer títol de la Liga Endesa per a l'equip taronja. I el Club desitja agrair a tota la seua Afició el suport incondicional que ha mostrat amb el primer equip durant la campanya i de manera molt especial, per l'increïble ambient que ha tingut la Fonteta en els partits del Playoff i en particular en els dos encontres del Playoff Final jugats a València.

La gran família taronja, segons un comunicat del club., ha tornat a demostrar la seua fidelitat i compromís durant l'any. L'equip ha pogut comprovar eixe suport tant en els 35 partits disputats en La Fonteta, com en molts dels desplaçaments que l'equip ha realitzat. L'increïble ambient viscut ahir en la Fonteta durant l'encontre i la celebració en pista a la conclusió del quart partit del Playoff Final van tornar a plasmar una perfecta comunió entre públic i equip que és una clara mostra del suport d'una Afició que ha omplert el pavelló durant tota la campanya amb el millor percentatge d'ocupació del recinte per abonats de la història de l'entitat.

El club vol agrair a tota la plantilla del primer equip i al cos tècnic el seu treball d'esta temporada i el seu incansable esforç per a arribar a la Final en les tres competicions que han disputat i aconseguir el primer campionat de la Liga Endesa. Valencia Basket també vol agrair tot el suport rebut per les institucions, mitjans de comunicació, patrocinadors, directius i amics, així com el treball de tots els seus empleats, per a poder aconseguir este èxit. I especialment, el Club vol mostrar la seua gratitud i agraïment al seu mecenes Juan Roig, a Fernando Roig i a Hortensia Herrero, vertaders artífexs d'este projecte amb el seu incansable suport.

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

Etiquetas
stats