Comunidad Valenciana Opinión y blogs

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

Valencia Basket llança la II Edició de l’Escola d’Estiu

València Basket ha presentat la segona edició de l'Escola d'Estiu

València Basket ha presentat la segona edició de l'Escola d'Estiu, una activitat destinada a xiquets d'entre 6 i 16 anys que es celebrarà durant cadascuna de les quatre setmanes del mes de juliol en el Sport Center Iale de L'Eliana. La inscripció és molt flexible, siga per setmanes, dies solts, matins o dies complets, segons un comunicat del club.

Matins i vesprades d'activitats

Cada dia d'estada en l'Escola d'Estiu estarà ple d'activitats. Als matins, arribada entre les 8.30 i les 9 hores amb entrenament de bàsquet, esmorzar, activitat multiesport i concursos. A les vesprades, descansos amb possibilitat de cinema, entrenament de bàsquet, berenar, activitat multiesport per a la recollida a les 19 hores de la vesprada.

Adaptats a cada necessitat

Valencia Basket ofereix la possibilitat d'adaptar-te a les necessitats de cada assistent, podent contractar dies solts, només matins o dies complets, o bé setmanes senceres. Tota una setmana eixirà per 125 euros, i en cas que només siguen tots els matins, 55 euros. També es poden contractar dies complets a raó de 30 euros el dia complet i de 14 euros cada matí solt.

Tot el mes de juliol

L'activitat es durà a terme durant tot el mes de juliol, en les setmanes del 3 al 7, del 10 al 14, del 17 al 21 i del 24 al 28.

Més informació ací, a la web del club.

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

    Autores

Etiquetas
Publicado el
8 de junio de 2017 - 14:15 h

Descubre nuestras apps

stats