Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Controlat l'incendi de Llutxent després d'arrasar més de 3.200 hectàrees

Els efectes del foc que ha cremat les muntanyes valencianes

elDiariocv

València —

El Consorci Provincial de Bombers de València ha informat que l'incendi forestal de Llutxent, que ha afectat els termes municipals de set municipis de la Vall d'Albaida i la Safor, està controlat.

Al voltant d'un centenar de persones, dos mitjans aeris i 24 vehicles treballen aquest divendres per a controlar l'incendi des d'aquest divendres al matí, tasques en les quals la pluja ha contribuït “de manera positiva a les tasques d'extinció”, segons ha informat el 112 a través de Twitter.

Així, l'inspector cap del Consorci Provincial de Bombers, José Miguel Basset, confiava a poder donar per controlat l'incendi en la vesprada d'aquest divendres, ja que la previsió era que continuara plovent i que hi haguera una baixada de temperatures.

L'incendi ha arrasat un total de 3.270,6 hectàreas. D'elles 1.210 hectàrees cremades han sigut a Llutxent, 965,1 a Gandia, 827,4 a Pinet, 179,3 a Ador, 71,9 a Barx, 14,5 a Quatretonda i 1,7 a Ròtova, segons l'últim càlcul facilitat pel Centre de Coordinació d'Emergències.

Sobre este blog

Etiquetas
stats