Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Localitzats 10 cadàvers a l'edifici incendiat de València

Els bombers continuen treballant aquest divendres després del fulminant i devastador incendi en un edifici d'habitatges de catorze plantes a València.

Miguel Giménez

0

La Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana indica que les últimes inspeccions confirmen la troballa de 10 cossos en l'incendi de Campanar. La Policia Judicial havia rebaixat a nou i un desaparegut el balanç del desastre dovendres, però ha confirmat aquest dissabte que són deu.

La titular del Jutjat d'Instrucció número 10 de València ha obert aquest divendres diligències prèvies per investigar les causes i circumstàncies de l'incendi registrat a l'immoble de Campanar i ha decretat el secret de les actuacions amb la finalitat de “protegir les indagacions” policials i la intimitat de les víctimes i els seus familiars“.

La Policia Científica analitza l'escenari

Un equip multidisciplinari de la Comissaria General de la Policia Científica ha accedit a l'edifici sinistrat per l'incendi al barri de Campanar de València. Els agents participen de manera coordinada a les activitats d'identificació de víctimes, així com a la investigació de les causes i circumstàncies del foc.

La Comissaria General de Policia Científica ha desplaçat a València un equip multidisciplinari, format per 15 membres, per participar, de “forma coordinada” amb la Brigada Provincial de Policia Científica de València en les activitats d'identificació de les víctimes així com en la investigació de les causes i les circumstàncies de l'incendi.

L'equip està format per sis membres de la Unitat Central d'Identificació, dos de la Unitat Central d'Anàlisis Científiques i set de la Unitat Central d'Investigació a l'Escena del Delicte, segons ha informat la policia.

Etiquetas
stats