Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Espai destinat a l'esport popular

La inscripció femenina supera a la masculina per primera vegada en la història de la Volta a Peu

Diversos corredors en la passada edició de la Volta a Peu

Carlos Navarro Castelló

València —

La creixent incorporació de les dones a l'esport en general i a la carrera a peu en particular és un fet innegable.

La 63ª edició de la Volta a Peu constitueix un bon exemple, ja que, segons fonts de l'organització, en ple compte arrere per a la seua celebració diumenge que ve 21 de maig, anticipa un cens femení superior al masculí per primera vegada en la seua història.

De mantenir-se aquesta tendència fins al final, seria la primera vegada a València que una carrera popular d'aquestes dimensions, oberta a tots els gèneres, reuneix a més dones que homes.

En concret, més de la meitat de les inscripcions realitzades fins al moment, quan resta poc més d'un mes per a una nova cita amb la Volta a Peu, són dones, que ja representen un 51,25 % enfront del 48,75 % d'homes. Es tracta, per tant, d'unes xifres sense precedents en la carrera popular més antiga de la ciutat de València.

Enguany, a més, l'organització de Volta A Peu, impulsada per la Societat Esportiva Correcaminos, ha volgut facilitar als seus participants el procés d'inscripció habilitant el servei de compra online, que romandrà obert fins a dimecres que ve 17 de maig.

Així mateix, es manté disponible l'opció presencial en les oficines de Caixa Popular i en els centres d'El Corte Inglés de Pintor Sorolla, Avinguda de França i Nuevo Centro fins al dissabte 20 de maig.

Igual que en 2016, el dorsal per a la Volta a Peu d'enguany té un preu de 3 euros, dels quals un es destinarà a l'entitat solidària de la prova.

I tots els inscrits rebran, com en edicions anteriors, la samarreta commemorativa de 2017, així com vituallament líquid després de creuar la meta.

Sobre este blog

Espai destinat a l'esport popular

Etiquetas
stats