eldiario.es

Menú

El PP paga per fi 625.000 euros de deute pel congrés de 2008 en Fira València

L'alcalde Joan Ribó es felicita perquè els populars abonen el deute "acorralats per la justícia" després de la condemna judicial que els ha obligat a fer-ho

- PUBLICIDAD -
Camps saluda a Rajoy durante la celebracion del XVI Congreso del PP

Camps saluda Rajoy durant la celebracio del congrés del PP del 2008 en Fira València. EFE

El PP ha fet efectiu el pagament de 625.000 euros pel deute adquirit amb Fira València per la celebració del congrés nacional del partit del 2008, en què Mariano Rajoy va ser designat candidat a la presidència del Govern, segons ha anunciat l'alcalde de València i president del patronat de la institució firal, Joan Ribó.

El Jutjat de Primera Instància número 1 de Madrid va condemnar el Partit Popular a abonar 568.511 euros a Fira de València, més els interessos corresponents, per la cessió del recinte firal al juny de 2008.

Ara, l'alcalde de València. Joan Ribó, ha manifestat la seua "satisfacció", ja que "avui s'ha aconseguit que el PP retorne els diners que devia a la Fira". "Són 625.000 euros que el partit de Rajoy per fi retorna als valencians, després que el PP s'haja vist acorralat per la justícia", ha afegit.

"Vam venir a governar València des de l'eficàcia i l'honradesa, pensant en les persones i en tots els barris. I els vam dir als valencians que no anàvem a parar fins que els anteriors governants que van robar o van malbaratar els diners públics no retornaren fins l'últim cèntim", ha asseverat Ribó.

L'alcalde ha agregat: "Estem acostumats a veure com cada acte de partit que va organitzar el PP està esguitat per l'aprofitament il·lícit dels béns públics, o per trames corruptes com la Gürtel. Que retornen els diners ja. I si no ho fan, continuarem sent nosaltres els que els obliguem a ells: investigant, destapant les seues corrupteles i anant als tribunals perquè ho facen, com hem fet fins ara".El nostre màxim interès", ha prosseguit, "és millorar cada dia la vida dels valencians, i ho fem a pesar que el PP va deixar les arques públiques buides i amb deutes multimilionaris amb els seus capritxos, amb el seu servilisme als *amiguetes del PP, i amb els seus *corruptelas. Rajoy va ser triat candidat del seu partit a les eleccions en un congrés que va fer a València, i pensava que podia fer un '*simpa' i anar-se tan tranquil. No ho permetrem. Els diners dels valencians és sagrat. Hem aconseguit que ho retornen.

Ens queda encara molt de treball perquè retornen tot allò que han robat i malbaratat. I ho aconseguirem".

Finalment, ha remarcat que, "per fi Fira València funciona com toca, i té un balanç econòmic positiu". "La seua missió és la de dinamitzar l'economia valenciana, i estem treballant dur per això. Fira València és de tots els valencians i siga qui siga el que utilitze els seus recursos, ha de fer front a les seues obligacions", ha rematat.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha