eldiario.es

9

El congrés del PSPV aprova la gestió de Ximo Puig amb un 28,3% de vots en contra

El sector de Rafa García expressa la seua crítica al funcionament del partit, que rep el suport d'un 68,7% dels delegats

Los delegados votan el informe de gestión de la dirección de Ximo Puig en el XIII Congreso del PSPV

Els delegats voten l'informe de gestió de la direcció de Ximo Puig en el XIII Congrés del PSPV

La gestió de Ximo Puig al capdavant del PSPV-PSOE durant els últims cinc anys ha obtingut la nit del divendres, en la primera jornada del 13é congrés del partit, un total de 257 vots a favor, 106 en contra i 11 abstencions. Açò suposa que el president de la Generalitat ha rebut el suport d'un 68,7% dels delegats a la seua gestió, enfront d'un 28,3% que l'han rebutjat.

La votació de la gestió és un terreny en el qual els seguidors de Rafa García, l'alcalde de Burjassot que va ser rival de Puig en les primàries, han volgut evidenciar el seu descontentament. El propi García ha intervingut, a més d'altres delegats, per a criticar la gestió de la direcció del PSPV-PSOE i Puig li ha replicat.

El percentatge revela el pes que el sector que es va enfrontar a Puig en les primàries té entre els 448 delegats que participen en el congrés dels socialistes valencians que se celebra a Elx al llarg del cap de setmana. García va aconseguir en les primàries un 42,3% dels vots enfront del 57,7% que va fer possible la reelecció de Ximo Puig com a secretari general.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha