eldiario.es

Menú

Tres morts pel temporal després de la defunció d’un home a Xàtiva i un altre a Énguera

La víctima de Xàtiva va ser sorprès per les aigües torrencials en la cova on vivia, a Énguera un home va ser arrossegat amb el seu cotxe per l'aigua

- PUBLICIDAD -
Imagen de la cueva donde vivía la víctima

Imatge de la cova on vivia la víctima de Xàtiva

Dilluns van morir dos homes en les localitats de Xàtiva i Énguera pels efectes de les pluges torrencials.

La víctima de Xàtiva, de 57 anys, va morir en la cova en la qual vivia des de feia mesos en el vessant del castell de Xàtiva i que es va inundar per les precipitacions de les últimes hores, deixant atrapada a la víctima.

L’alcalde de Xàtiva va informar a la vesprada del rescat amb èxit d’aquesta persona per dos agents de la Policia Local, que van entrar a la cova ja inundada fins al nivell del pit, circumstància que dificultava el moviment de la persona auxiliada. L’home va ser traslladat a l’Hospital Lluís Alcanyís de la ciutat, on finalment va morir.

La víctima d'Énguera, a la Canal de Navarrés, és un home de 64 anys que s'hauria vist sorprés per un torrent d'aigua quan conduïa el seu vehicle, segons fonts policials. Les mateixes fonts expliquen que inicialment es va trobar el seu cotxe i després el cadàver de l'home en una rambla.

Amb aquestos homes són tres les víctimes mortals provocades per l’episodi de forts aiguats després de la mort d’un home diumenge passat a Finestrat, que va ser arrossegat per un torrent d’aigua en una cala de la zona.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha