Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Vicent Ros dirigirà el Palau de la Música els pròxims tres anys

Imatge del Palau de la Música de València

elDiariocv

València —

Ros ha sigut secretari tècnic del Grup Instrumental de València i de l’Orquestra Simfònica de València entre 1992 i 2005. A continuació, ha sigut adjunt a la Gerència del Departament d’Orquestra de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana entre 2005 i 2008, quan va treballar amb els mestres Lorin Maazel i Zubin Mehta. Des de 2008 ha sigut l’inspector de l’Orquestra de València.

En l’àmbit formatiu, Ros té el títol de Professor Superior de Música pel Conservatori Superior de Música de València i el màster en Estètica i Creativitat Musical per la Universitat de València. D’una altra banda, Ros és professor del màster de Gestió Cultural de les Arts Escèniques en la Universitat Politècnica de València i és membre del comité organitzador del Certamen Internacional de Bandes.

“Comença una nova etapa al Palau de la Música amb un professional amb un gran projecte i moltes idees, que serà capaç de desenvolupar-les en equip. A més, és conscient de la seua nova tasca de servei públic i desenvoluparà amb eficàcia el projecte cultural encetat en este mandat per al Palau de la Música, on el manteniment de l’excel·lència, donar resposta al potencial valencià i obrir-lo a la ciutadania seran uns objectius fonamentals”, ha explicat la regidora de l’Àrea de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello.

“Per primera vegada un recinte cultural de la importància i la projecció del Palau de la Música tindrà una direcció que no respon a la voluntat política d’una persona o d’un partit sinó que respon a un procés de selecció obert, transparent i que ha valorat com a criteris fonamentals la capacitat i la trajectòria de les diferents persones candidates”, ha afegit Tello.

“El gran nombre de candidatures avala la idoneïtat d’un procés de selecció obert i democràtic que ha comptat amb un tribunal professional i independent”, ha destacat per finalitzar Tello.

Tello i Ros compareixeran dilluns a les 12 hores davant dels mitjans de comunicació en una roda de premsa al Palau de la Música per parlar del nomenament del segon i del seu projecte per al Palau.

Etiquetas
stats