Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Ramon Ferrer és reelegit president de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua

Ramon Ferrer, president de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua

elDiariocv

Ramon Ferrer ha sigut reelegit president de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) en el ple que la institució ha realitzat aquest divendres. Ferrer repeteix en el càrrec en aconseguir onze vots a favor enfront dels set obtinguts per l'altre candidat, el vicepresident de la institució, Josep Palomero, i dos en blanc.

Com ja va ocórrer el passat mes de desembre, Ramon Ferrer, president en funcions de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, i el vicepresident, Josep Palomero, han tornat a disputar-se la presidència de la institució normativa després que en aquella primera sessió cap dels candidats obtinguera la majoria absoluta en les tres votacions realitzades.

A més, Rafael Ramos, actual director del Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, aspirava a la vicepresidència, ara sense l’oposició d’Antoni Ferrando, que en esta ocasió no s’ha presentat. Per a la resta de càrrecs, la secretària actual, Verònica Cantó, també optava a la reelecció per tercera vegada. Com en el cas de Ramos, ella és també l’única candidata a ocupar el càrrec de la Secretaria.

Etiquetas
stats