Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El PP basc exigeix a Barberá que dimitisca de les seues responsabilitats polítiques

Rita Barberá jura el càrrec com a senadora davant del president de la Cambra Alta, Pío García Escudero

Europa Press

Bilbao —

El president del PP de Guipúscoa i cap de llista per aquest territori a les eleccions basques del pròxim 25 de setembre, Borja Sémper, ha sostingut aquest divendres que “allò raonable” seria que l’exalcaldessa de València Rita Barberá fera “un pas arrere i dimitira de totes les seues responsabilitats polítiques”.

En declaracions a Onda Vasca, Sémper ha assenyalat que, per tant, Barberá no hauria d’anar al Comité Executiu del PP que dimecres que ve decidirà sobre les condicions de Ciutadans per a donar suport a la investidura de Mariano Rajoy, entre les quals hi ha la dimissió de tots els imputats per corrupció.

En tot cas, el dirigent basc ha reconegut que “no és menys veritat que, en aquest moment, no hi ha cap imputació” sobre l’exalcaldessa de València.

“Ara bé, jo crec que políticament hauria de fer un pas arrere. Per damunt d’això, puc assegurar que hi ha una determinació clara del PP perquè no torne a passar res del que ha passat. De corruptes, en tindrem en la política; del que es tracta és que, quan sorgisquen, es reaccione amb rapidesa i contundència”, ha conclòs.

Etiquetas
stats