Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique
Sobre este blog

Un club de “lectura mutant”, en l'IVAM

Club de Lectura en l'IVAM.

elDiariocv

València —

0

L’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) posa en marxa un club de lectura per a compartir obres literàries, musicals o audiovisuals entorn de les exposicions del museu i generar una “lectura mutant”. L’objectiu és trencar el concepte tradicional de llegir un llibre en soledat per a generar noves lectures històriques, artístiques, socials o polítiques que muten.

Les sessions, dinamitzades per Letra Salvaje (David Marote & Víctor Navarrete), comencen dimecres que ve 1 de desembre amb el taller “What’s in the f**kin’ box”. Les activitats es duen a terme al voltant d’unes caixes en les quals cap qualsevol tipus d’inspiració, suggeriment o influència sobre les exposicions, ja siguen revistes, catàlegs, llibres, DVD… La dinàmica de les sessions, que arranquen amb una jornada dedicada a la mostra “Un exercici de violència. Guillermo Ros”, consisteix en una posada en comú sobre el contingut de la caixa, que no és necessari haver consultat prèviament.

Per a Sonia Martínez, directora adjunta de l’IVAM, “el Grup de Lectura Mutante forma part de les accions de visibilització del museu com a espai de pensament, creació i trobada a través i a partir de la paraula”.

En aquest sentit, ha destacat que “entenem la biblioteca i centre de documentació de l’IVAM com un dels pilars de la institució. Potenciar-ne els usos i actualitzar-ne els fons a partir de la connexió amb altres materials i imaginaris creiem que és una de les vies per a començar a multiplicar la seua presència”.

Amb motiu del projecte, s’habilitarà una plataforma digital que servirà com a repositori de les sessions i que funcionarà com a memòria digital comuna de referències transmèdia. Quan finalitzen els tallers s’editarà una publicació amb el material treballat. Participar en el Grup de Lectura Mutante és gratuït i requereix una inscripció prèvia a través d’ivam@consultaentradas.com o el telèfon 976004973 (de dilluns a dissabte de 9 a 20 h).

Sobre este blog

Etiquetas
stats