Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

La col·lecció de llibres ‘Cine y Derecho’ impulsada pel professor Javier de Lucas, Medalla al Mèrit en les Belles Arts 2020

Fotograma de la película 'El verdugo', de Luis García Berlanga.

elDiariocv

València —

0

El guardó, aprovat a proposta del ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, es concedeix a 32 personalitats de la cultura que hagen destacat en el camp de la creació artística i cultural, o hagen prestat notoris serveis en el foment, desenvolupament o difusió de l’art i la cultura o en la conservació del patrimoni artístic.

La col·lecció ‘Cinema i Dret’ està vinculada al mòdul de lliure opció del mateix nom que en el passat van codirigir els professors de la Universitat de València Fernando Flores i Javier de Lucas.

‘Cine y Derecho’ va nàixer l’objectiu de relacionar l’art (el cinema) amb la justícia i el dret. També per a posar en relleu i estudiar els problemes i reptes del Dret a través del cinema, amb una altra mirada i llenguatge.

Aquesta col·lecció s’edita de manera ininterrompuda des de l’any 2002 i s’han publicat prop de 60 títols que aborden temes tan rellevants com la pena de mort, l’eutanàsia, el genocidi, la discriminació, la tortura, l’assassinat, la prostitució… a través de l’anàlisi, exegesi i estudi de pel·lícules com ‘El verdugo’ (1963), ‘Blade Runner’ (1982), ‘Anatomia d’un assassinat’ (1959), ‘El silenci dels corders’ (1991) o ‘L’home que va matar Liberty Balance’ (1962).

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats