Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Israel amenaza con una guerra en Líbano
Moreno y Rueda piden que el Gobierno busque mayorías para los Presupuestos
Los problemas que no preocupan a los españoles. Opina Rosa María Artal
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Un grup d’artistes llança la cançó ‘Respira’, un homenatge a les manifestants del 8M

Flora Sempre (El Diluvi) canta junt a Roba Estesa, Tremenda Jauria, Suu, Gemma Humet i Jazzwoman.

elDiariocv

Valencia —

0

El grup alcoià El Diluvi ha llançat aquest dilluns 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere, la cançó Respira, un treball col·laboratiu amb diverses artistes com Gemma Polo i Sandra de Roba Estesa, Suu, Gemma Hummet, Julia de Tremenda Jauria i la rapera Jazzwoman.

Respira és una cançó centrada en les manifestants les darreres vagues del 8M a València. “La idea era entrevistar diferents dones participants de les manifestacions i les vagues del Dia de la dona, per a esbrinar els motius, les sensacions i, sobretot, què sent com se sent una dona en un dia tan assenyalat”, explica el grup en un comunicat.

Les converses i entrevistes fetes són les que han inspirat aquesta cançó que vol que les dones respiren “per prendre força i energia, per saber a on, per què i quan un mateix s’ha de posar en marxa”. I per a cantar-la volien comptar amb més veus de dones. Per això van contactar amb la resta d’artistes que també participen en el videoclip que acompanya la cançó, produït per Martí Colomer i Nil Pagés.

El Diluvi passa per un dels seus millors moments amb la publicació del seu darrer disc Junteu-vos, que ha estat reconegut als Premis Carles Santos, Premis Ovidi i Premis Tresdeu. Ara mateix està finalitzant la seua gira, que encara durarà fins al 31 de Gener, passant per La Selva del Camp, Pedreguer, Castalla, València, Porreres, Madrid, Alacant i també al Festivern.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats