Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Israel se prepara para una ofensiva en Rafah mientras el mundo mira a Irán
EH Bildu, una coalición que crece más allá de Sortu y del pasado de ETA
Opinión - Pedir perdón y que resulte sincero. Por Esther Palomera
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

El Festivern arriba a la XV edició com a paraigua de la música valenciana

Un dels concerts del Festivern.

Laura Martínez

València —

0

El ja tradicional festival de música valenciana arriba a la XV edició amb 37 artistes confirmats. El Festivern, que se celebra cada Cap d’Any a Tavernes de la Valldigna, congregarà enguany en l’escenari grups i artistes com Xavi Sarrià, El Diluvi, Soziedad Alkohólika, Oques Grasses, Anier, Boikot o Ebri Knight.

El festival de Tavernes ha exercit des de fa més d’una dècada com a paraigua i impulsor de l’escena musical valenciana. Enguany posarà a prova la seua resistència, ateses les carències de grups com Zoo i Auxili, que han decidit acomiadar-se dels escenaris enguany. L’esdeveniment, però, mantindrà grups valencians com El Diluvi, La Fúmiga, Nativa, Maluks o la rapera Tesa, que es mesclaran amb grups habituals en els festivals de música, com ara Def con Dos, els ja esmentats Boikot o Narco.

En el 15é aniversari el festival s’allargarà durant quatre dies, del 28 al 31 de desembre, tots dos inclosos. Aquesta serà la primera edició en què el càmping estarà regulat, amb espais delimitats i vigilància de seguretat, després de les crítiques de l’oposició a l’Ajuntament de Tavernes. 

En aquesta edició el Festivern s’ha sumat a la xarxa de festivals responsables, una campanya del Ministeri de Sanitat contra el consum de drogues i per la promoció d’un oci saludable.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats