Comunidad Valenciana Opinión y blogs

La portada de mañana
Acceder
Gobierno y PP acercan posturas para renovar el Poder Judicial después de tres años de bloqueo
España se prepara para la batalla de la luz con los líderes de la UE
Opinión - Esta Iglesia no tiene perdón, por Neus Tomàs

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

Bankia i València Basket llancen la tercera edició del Campus Bankia de l'Esforç

Campus Bankia del Esfuerzo

Bankia i el València Basket, dins del seu acord de col·laboració, han presentat aquest divendres a València la tercera edició del 'Campus Bankia de l'Esforç', pel qual l'entitat financera concedirà un total de 150 beques esportives completes als millors estudiants residents a la Comunitat Valenciana perquè participen en el campus, que tindrà lloc del 23 al 29 de juliol.

Els joves interessats a ser becats en el 'Campus Bankia de l'Esforç' hauran de presentar el seu expedient acadèmic i la resta de condicions necessàries per a accedir a la beca el pròxim 6 de juliol de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h en les oficines del València Basket.

Bankia premiarà als 150 millors expedients presentats assumint al complet les despeses d'allotjament i manutenció durant els sis dies que dura el 'Campus Bankia de l'Esforç' i cada participant rebrà, a més, com a regal dues samarretes i un pòster.

El 'Campus Bankia de l'Esforç' ha sigut presentat aquest divendres en una roda de premsa en La Fontenta pel conseller delegat del València Basket, Paco Raga, i pel director comercial de la Territorial de Bankia a València i Castelló, José Ángel González García.

El directiu del València Basket ha assegurat que “estem molt orgullosos de poder desenvolupar aquesta acció al costat de Bankia, perquè és un clar exemple que si t'esforces tens recompensa”.

“A més, els xiquets ho valoren molt perquè ja portem diverses setmanes rebent cridades interessant-se pel Campus i, fa uns dies, mig centenar de participants en la passada edició van estar en La Fonteta realitzant un tour i ja ens van traslladar que s'estaven esforçant molt per a aconseguir plaça”, ha apuntat Paco Raga.

'Més que un triple'

En aqueixa línia, el director comercial de la Territorial de Bankia a València i Castelló, José Ángel González García, ha subratllat que “aquesta iniciativa, que s'emmarca dins del programa ‘Mes que un triple’, no solament és un campus d'estiu, sinó que és un campus de valors com l'esforç, el treball en equip, la humilitat, la companyonia i que, a més, premia el treball dels xiquets al llarg de tot el curs acadèmic”.

Les condicions necessàries per a poder accedir al Campus *Bankia de l'Esforç seran:

- Xics i xiques nascuts entre l'1 de gener de l'any 2000 i el 31 de desembre de 2008

- Residents a la Comunitat Valenciana.

Expedient acadèmic del curs 2016-17 amb totes les assignatures aprovades i un mínim de notable en idioma estranger.

La documentació que els candidats a la beca hauran d'aportar serà:

- Expedient acadèmic del curs 2016-17.

- Díptic del 'Campus Bankia de l'Esforç' amb les dades del participant, que es podrà trobar en totes les oficines de l'entitat de la Comunitat Valenciana, així com en les oficines de València Basket.

- Fotocòpia de la Targeta Sanitària del participant.

- Fotocòpia del DNI del participant.

Entre tots els candidats presentats en el termini previst que complisquen amb totes les condicions, s'escollirà als 150 millors en funció de l'expedient acadèmic presentat.

En els dies successius a la data de presentació d'expedients, València Basket publicarà en valenciabasket.com la llista dels joves acceptats en el 'Campus Bankia de l'Esforç', contactant amb els participants becats per a informar-los dels detalls.

El Campus se celebrarà en les instal·lacions de Calvestra (carretera Villar d'Olmos, km. 5, Requena) que compta amb vuit pistes de bàsket quatre, de mini basket, a més de piscina, residències masculina i femenina, menjador, granja escola, sala de televisió i jocs, teatre i servei d'infermeria i fisioteràpia durant les 24 hores del dia.

En aquesta tercera edició del 'Campus Bankia de l'Esforç', que se celebrarà des del diumenge 23 de juliol fins al dissabte 29 de juliol i que conclourà després d'un acte de clausura en la Fonteta, es realitzaran dues sessions d'entrenament al dia amb treball per nivells i una sessió de treball específic al dia.

També es disputaran diversos concursos, com a 3x3, 2x2, 1x1, tirs lliures, triples, lliga nocturna i all star. A més, al costat del basket, es realitzaran moltes altres activitats, com a esports de multiaventura, una excursió a un parc aquàtic, tirolina o rocòdrom.

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

    Autores

Etiquetas
Publicado el
19 de mayo de 2017 - 13:34 h

Descubre nuestras apps

stats