Comunidad Valenciana Opinión y blogs

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

Bojan Dubljevic, dins del millor quintet de la Liga Endesa

Bojan Dubljevic.

El jugador de València Basket Bojan Dubljevic ha sigut inclòs dins del millor quintet de la Liga Endesa en la temporada 2016-17 que s'ha donat a conéixer este matí. L'interior taronja comparteix designació al costat de Sergio Llull, Edwin Jackson, Adam Hanga i Giorgi Shermadini. D'esta forma, el pivot montenegrí es converteix en el cinquè jugador del Valencia Basket en aconseguir este reconeixement, que ha comptat amb presència taronja en les últimes quatre temporades.

Dubljevic rebrà el guardó que l'acredita com a membre del Millor Quintet de la Liga Endesa en els instants previs a l'inici del primer partit de l'eliminatòria de quarts de final davant el FC Barcelona Lassa que es jugarà el dissabte 20 de maig a les 18:00 hores en la Fonteta. Dubljevic optarà al costat de la resta de components del Quintet a convertir-se en el MVP Movistar d'esta temporada en la Liga Endesa, un reconeixement el guanyador del qual es donarà a conéixer el dimarts 23 de maig en la seu de Movistar.

L'interior taronja ha sigut el més votat entre els pivots de la Liga Endesa, amb un total de 90 punts sobre 100 possibles. Dubljevic ha sigut el jugador preferit en la posició de pivot per tres dels estaments que prenen part en la votació del Millor Quintet, emportant-se els 25 punts d'Entrenadors, Jugadors i Afició, obtenint la segona posició en els vots de la Premsa. Eixos suports li han permés estar en la votació per davant de Shermadini (65), Anthony Randolph (25), Ante Tomic (23), Gustavo Ayón (21) i Aaron Doornekamp (15).

En la seua cinquena temporada en la Liga Endesa, el creixement continuat de Bojan Dubljevic ha merescut este reconeixement en la seua millor campanya en l'àmbit estadístic des que va aterrar a Espanya, fins al punt de convertir-se en el cinqué jugador més valorat de la competició. El pivot montenegrí ha acreditat una impressionant full de serveis amb unes mitjanes de 12,9 punts (amb un 54% en tirs de dos, un 38% en triples i un 85% en tirs lliures), 5,8 rebots (7º rebotejador de la Liga Endesa), 1,8 assistències i 4,3 faltes rebudes (6º millor de la Lliga) per a un total de 16,3 crèdits de valoració per partit.

Quarta temporada seguida amb presència taronja

Bojan Dubljevic amplia la presència taronja entre els cinc millors del campionat, ja que Valencia Basket col·loca a un dels seus jugadors en el Millor Quintet de la Liga Endesa per quarta temporada consecutiva. El pivot taronja agafa el testimoni de Justin Hamilton (millor ala-pivot de la temporada 2015-16), Pau Ribas (inclòs com a Millor Aler en el curs 2014-15) i de Romain Sato i Justin Doellman (tots dos guardonats en el Millor Quintet de la temporada 2013-14) per a convertir-se en el cinquè representant de la història del Club que aconseguix esta distinció des que es començaren a entregar-se estos guardons en la temporada 2003-04.

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

    Autores

Etiquetas
Publicado el
15 de mayo de 2017 - 17:20 h

Descubre nuestras apps

stats