Comunidad Valenciana Opinión y blogs

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

L'exposició del 30 Aniversari del València Basket arriba al Centre Comercial Arena

L'exposició del 30 Aniversari del València Basket arriba al Centre Comercial Arena.

Després d'estar exposat en multitud d'ubicacions, començant per l'Ateneu Mercantil i seguint per altres emplaçaments com la pròpia Fonteta, la Fan Zone de la Copa del Rei, el Centre Comercial MN4, el Centre Comercial La Vital de Gandia o en el Portal de la Marina d'Ondara, l'exposició del 30 Aniversari del València Basket arriba al Centre Comercial Arena Multiespacio, situat en El Carrer Sant Genoveva, 21, junt amb l'estadi Ciutat de València.

L'exposició estarà des d'este moment i fins al dimarts 13 de juny en la Planta Primera del Centre Comercial, segons un comunicat del club.

30 anys en imatges

Les 146 fotografies que componen el catàleg d'esta exhibició recorren els 30 anys d'història del València Basket des dels primers passos del Club en els albors de la temporada 1986-87, amb la foto del bot inicial del primer partit oficial del Club com a punt d'inici, fins a la més rabiosa actualitat amb la posada en marxa de L'Alqueria del Basket. Entre eixos dos punts, un recorregut visual per les estrenes, les grans alegries, els títols, els dies per a sentir-se orgullós de l'equip i aprendre. Un trajecte en què trobar-se amb els jugadors més significatius de la història del Club i els rivals de major entitat.

A més de les instantànies, s'exposaran també els trofeus dels quatre títols que ha guanyat València Basket en aquests 30 anys de trajectòria, la Copa del Rei de 1998, la ULEB Cup del 2003, i les Eurocups del 2010 i 2014.

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

    Autores

Etiquetas
Publicado el
18 de mayo de 2017 - 17:10 h

Descubre nuestras apps

stats