Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

València Basket i Ecovidrio celebren el Dia Mundial del Reciclatge

Fernando San Emeterio va rebre de mans del president Vicente Solá el guardó que li acredita com a guanyador del Trofeu a l'Esforç.

elDiariocv

València Basket va aconseguir el dissabte sumar el primer punt de la seua eliminatòria de quarts de final de la Liga Endesa davant el FC Barcelona Lassa. Però en una vesprada que va ser màgica, també va haver-hi temps per a promoure els bons costums mediambientals. Amb motiu del Dia Mundial del Reciclatge, que es va celebrar a tot el món dimecres passat 17 de Maig, Valencia Basket i Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclat de vidre a Espanya, van unir les seues forces per a conscienciar a la població sobre la importància de reciclar vidre per a preservar el medi ambient. Tot açò dins de la campanya “El Triple de Reciclatge”, que ha sigut promoguda durant tota la temporada 2016-17 per Ecovidrio i la Generalitat Valenciana i en la qual participa l'equip taronja.

Un Trofeu a l'Esforç de vidre reciclat

Abans de l'inici del partit davant el FC Barcelona Lassa, l’aler de Valencia Basket Fernando San Emeterio va rebre de mans del president Vicente Solá el guardó que li acredita com a guanyador del Trofeu a l'Esforç, un reconeixement entregat per l'afició taronja a través dels seus vots. El jugador internacional espanyol va arreplegar acompanyat per la seua filla Daniela un trofeu realitzat amb vidre reciclat. En virtut de l'acord aconseguit per Valencia Basket amb Ecovidrio i en col·laboració amb la Generalitat Valenciana, el Trofeu a l'Esforç 2017 ha sigut realitzat per l'artista sevillana Cristina de Lorenzo amb una part del vidre que s'ha arreplegat en els contenidors verds que hi ha situats en els accessos de la Fonteta. En eixe mateix acte, l'aficionat que va unir la seua mà a la de cinc jugadors del Valencia Basket per a completar el disseny del trofeu, Óscar Bisbal, va rebre també una rèplica del trofeu elaborada amb vidre reciclat.

Ecovidrio pinta la Fonteta de verd

El pivot Bojan Dubljevic animava en un anunci publicitari a tots els seguidors que assistiren al partit a pintar-se la cara de verd per a tenyir la Fonteta amb el color corporatiu de Ecovidrio per a promoure el reciclatge. I per a ajudar als aficionats en este propòsit, durant tota la prèvia del partit quatre hostesses identificades amb camisetes de Ecovidrio van pintar amb ceres verdes la cara de tots els aficionats que van voler seguir l'exemple de Dubljevic en el partit davant el FC Barcelona Lassa. Entre tots els aficionats que van pujar a Instagram la seua foto amb la cara pintada de verd acompanyant-la amb el hashtag #Ecotriple, es realitzarà un sorteig per a portar-se un miniglú de Ecovidrio.

Som líders en reciclatge, però #VolemMés

L'excel·lent acceptació d'esta iniciativa ha permès augmentar el reciclatge de vidre, segons un comunicat del club,  en la ciutat de València. I confiem, diuen,  que esta campanya també servisca per a seguir elevant els quilograms de residus d'envasos de vidre dipositats en els contenidors de la Comunitat Valenciana. Segons les últimes dades disponibles, els valencians van reciclar prop de 80.000 tones d'envasos de vidre durant l'any 2015, la qual cosa suposa que cada veí va reciclar una mitjana de 16 quilograms d'este material. Ecovidrio garantix que el 100% del vidre que es recupera en els contenidors és reciclat per a fabricar nous envasos de vidre i aconseguir múltiples beneficis per al medi ambient i la societat.

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

Etiquetas
stats