Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

València Basket prepara la nova temporada en Lliga Femenina 2

València Basket prepara la nova temporada en Lliga Femenina 2

elDiariocv

València Basket ja prepara la nova temporada en Lliga Femenina 2, per a la que ja compta amb sis jugadores. De la plantilla que va aconseguir la permanència, seguiran en l'equip la capitana Leles Muñoz, Rebeca Cotano, Esther Díaz i Virginia Sáez, a més de la presència de Claudia Canuto, que continuarà completant la seua formació amb la seua presència en el primer equip. A estos cinc noms s'uneix la de la jove senegalesa de 19 anys Thiama Kamara, que ajudarà a l'equip en la posició d'ala-pívot.

València Basket posa d'esta manera la primera pedra de la nova plantilla que serà entrenada per Rubén Burgos i que tindrà com a objectiu lluitar per l'ascens a Lliga Femenina 1.

Rubén Burgos valora estos primers moviments com “el primer era assentar la base de les jugadores valencianes que van aconseguir l'ascens la temporada passada, i a continuació, il·lusionat per l'arribada d'una jugadora jove i de progressió per a la pròxima temporada que ens dóna un punt de solidesa com és Kamara. Des de ja, tots hem de sumar per a aconseguir l'objectiu comú”.

Thiama Kamara (30/11/1997, 19 anys), primera incorporació

La jugadora senegalesa es converteix en la primera incorporació per al València Basket en la temporada 17-18. A pesar de la seua joventut, Kamara va debutar en categoria senior fa 3 temporades, sent júnior, en el CB Gran Canaria de Lliga Femenina 1, i l'últim en les files de Batalyaws Extremadura de Lliga Femenina 2 on va amitjanar 8.5 punts i 7.5 rebots en el seu pas dels 18 als 19 anys.

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

Etiquetas
stats