Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El gran dilema de Sánchez. Por Esther Palomera
De Vox a Manos Limpias: una década de querellas como arma política
OPINIÓN | 'España es una serie'. Por Antón Losada

CV Opinión cintillo

Ma que sou faves!

1

Perquè esteu fora de la realitat i, treballant contra el progrés, feu coses que només us poden portar a eixa frustració i eixa rancúnia en les quals viviu. Més us valdria fer com nosaltres, que mireu què bé que estem i com gaudim de la vida!

Però no, perquè també sou ignorants i no teniu ni idea del que us convé, de com de gran és la nostra força i de la poca que en teniu vosaltres. Per això, us penseu que podeu fer alguna cosa per evitar el que anem a fer. I no podeu: farem el que voldrem. Ampliarem el port fins on ens done la gana. I la ZAL, per molt que diguen els tribunals que és il·legal, també la farem, perquè recorrerem les voltes que calga. I foteu-vos, que ho farem amb els vostres diners. Somieu truites si penseu que ho aneu a impedir. I l’accés Nord i l’AVE els passarem pel mig de l’Horta si ens va bé així. Ja podeu ploriquejar, que això és inevitable.

Com inevitable és que fem tres torres (o quatre, o cinc...) al costat del Botànic o que travessem el Cabanyal, eixe grapat de barraques de fang i pallús que no interessa a ningú, amb una avinguda com Déu mana per arribar en cotxe a la mar. I podrem arribar-hi per allà o pel riu, perquè, una volta desviat, l’anem a omplir de carreteres. I, mentrestant, vosaltres demanant que es faça un jardí... un puto jardí! No podeu ser més ridículs: si encara voldreu parar la urbanització del Saler! Sí, i llevar el passeig marítim tan bonic i tan alt que hem construït. I refer aquelles dunes que només feien que molestar, no?

Doncs no. No esteu bé, no. I, feu-vos a la idea, no aneu a aconseguir res. Res!

Etiquetas
stats