Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Joan Baldoví a Mariano Rajoy: “Vam sumar els vots perquè compareguera però no per enviar-lo a l'oposició”

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví

elDiariocv

València —

El president del Govern, Mariano Rajoy, compareix aquest dimecres en el Congrés dels Diputats per a donar explicacions per Gürtel. “Hem sumat els vots perquè vostè compareguera, però no hem sigut capaços de sumar-los per enviar-lo a l'oposició, és impossible aritmèticament”, ha lamentat el portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví.

El diputat valencianista ha acusat al cap de l'Executiu de mentir “amb generositat, menteix copiosament”, per la qual cosa “vostè hauria de dimitir”. Es referia Baldoví a les afirmacions del president sobre que desconeixia les fonts de finançament del Partit Popular: “El vídeo de la campanya de 2000 demostra que vostè coneixia ingressos i despeses, és el normal d'un responsable de campanya”.

Baldoví, qui ha començat la seua intervenció apuntant: “Ens diu el que ja sabem i després s'anirà tranquil·lament a menjar”, li ha recordat a Rajoy que el Partit Popular té 65 causes obertes i centenars de càrrecs públics imputats per corrupció, i tot açò mentre el president del Govern ocupava càrrecs de responsabilitat en el PP, “només per açò, hauria de dimitir”.

“Hem de ser extraterrestres perquè un partit imputat i que destrueix proves continue en el Govern”, ha conclòs el portaveu parlamentari de Compromís.

Etiquetas
stats