Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El ataque limitado de Israel a Irán rebaja el temor a una guerra total en Oriente Medio
El voto en Euskadi, municipio a municipio, desde 1980
Opinión - Vivir sobre un polvorín. Por Rosa María Artal
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Paula Bonet torna a València amb un homenatge a Bolaño

Majo Siscar

València —

0

'Por el Olvido' és un viatge íntim per l'univers vital de dos artistes Paula Bonet i Aitor Saraiba, que exposen a la galeria valenciana Pepita Lumier una mostra del seu últim llibre, inspirat en la literatura de Roberto Bolaño.

Una mostra de prosa íntima i traços foscos, plena dels referents literaris de l'escriptor de 2666 o de Los detectives salvajes. Un laberint on l'amistat, la mort i l'amor es creuen. És també una història sobre xiquets perduts que busquen el camí a casa, o la direcció contrària, seguint el reguero de molles de pa que els va deixar la literatura.

Les obres que s'exposen són una declaració d'amor de dos àvids lectors a la literatura, un ball d'imatges que emboliquen i atrapen. L'amistat i l'amor per la literatura són els fils que uneixen als dos artistes i que els van portar a posar la seva ànima i les seves mans en aquesta aventura. Les obres són de vegades enigmàtiques, de vegades descriptives, de vegades definides i altres desdibuixades, però sempre carregades de sentit.

Un reflex de com tots som una mica el que llegim, de com determinats autors estan presents en el nostre dia a dia, i són testimonis de moments importants de la nostra vida. L'exposició es pot veure fins al 10 de novembre.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats