eldiario.es

Menú

Andrés Palop: “Em quede amb el moment, quan era jugador del filial, que em van cridar a jugar en el València”

L'exporter internacional del València, Vila-real o Sevilla, campió de l'Eurocopa del 2008, protagonitza divendres vinent l'últim capítol de la sèrie #enconfiança

- PUBLICIDAD -
Salut Alcover entrevista Andrés Palop a Mestalla

Salut Alcover entrevista Andrés Palop a Mestalla

El futbolista Andrés Palop (L'Alcúdia, 1973), porter d'equips com el València i el Sevilla, i també de la selecció espanyola, posat a triar un esdeveniment de tota la seua trajectòria, no elegeix un triomf, un títol o la internacionalitat. “Em quede amb el moment, quan era jugador del filial, que em van cridar a jugar en el València”, confessa a Salut Alcover en una entrevista en vídeo de la sèrie En confiança gravada al  Mestalla, l'estadi on tants partits va jugar.

Palop, que ara es dedica a la seua carrera com a entrenador, reconeix que Arconada va ser el seu referent. “Si algun dia sóc porter, em vull paréixer a Arconada”, explica que pensava de xiquet. I recorda que, com a homenatge, va portar la samarreta del llegendari porter de la Reial Societat quan va recollir l'Eurocopa que Espanya va guanyar el 2008.

“De vegades no m'adonava ni de la gent que hi havia al camp”, comenta Palop de la concentració amb què afrontava els partits quan era jugador professional. Una activitat gràcies a la qual ha conegut moltes figures del futbol, com ara Gerard Piqué, de qui recorda que acudí al seu hotel a demanar-li consell quan el Sevilla, on militava, va visitar la ciutat de Manchester, on el futbolista català jugava aleshores en el  United.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha