eldiario.es

9

Els autònoms valencians ja poden sol·licitar les ajudes de 750 i 1.500 euros que ofereix la Generalitat

Aquest dimecres 8 d'abril a partir de les 9 hores i fins al 4 de maig els interessats poden demanar en la pàgina web de Labora aquesta ajuda directa expressament aprovada per als treballadors per compte propi que van haver de tancar el seu negoci per l'estat d'alarma o han tingut una caiguda de la facturació del 75 %

Rafa Climent, en su despacho de la Conselleria de Economía.

Rafa Climent, al seu despatx de la Conselleria d'Economia. Europa Press

Els autònoms valencians que s'han vist obligats a tancar per l'estat d'alarma o els que hagen tingut una caiguda de la facturació del 75% en la crisi motivada per la propagació del coronavirus poden a partir d'aquest dimecres 9 d'abril i fins al 4 de maig sol·licitar les ajudes directes de 750 i 1.500 euros de la Generalitat. Tota la informació i els tràmits es poden realitzar en la pàgina web de Labora, el servei valencià d'ocupació. En total es repartiran 57 milions d'euros per part de la Conselleria d'Economia Sostenible i està previst que els pagaments es comencen a realitzar en la primera quinzena de maig.

A les ajudes es podran acollir tots aquells autònoms que acrediten estar donats d'alta entre el 31 de desembre de 2019 i el 14 de març de 2020. Els autònoms obligats a tancar pel decret d'alarma rebran 1.500 euros i els que hagen tingut una caiguda de la facturació del 75% obtindran 750. Els autònoms han de tindre el seu domicili fiscal en la Comunitat Valenciana i no superar una renda neta de 30.000 euros que hauran d'acreditar davant Labora.

Informació prèvia.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha