eldiario.es

Menú

Escola Valenciana reelegeix el seu president

Vicent Moreno seguirà al capdavant del moviment cívic per la llengua en la nova etapa, després del canvi polític en la Generalitat

- PUBLICIDAD -
Vicent Moreno, president d'Escola Valenciana.

Vicent Moreno, president d'Escola Valenciana.

Escola Valenciana-Federació d'Associacions per la Llengua ha reelegit aquest dissabte Vicent Moreno com a president en la reunió de les entitats que integren aquest moviment cívic celebrada a Xàtiva. Moreno ha obtingut 54 vots delegats davant els 15 vots que ha recollit Joan Cortés, president de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Era la primera vegada que es presentaven dos candidats a dirigir Escola Valenciana.

Amb aquesta elecció, en la qual han estat cridats a participar els delegats de les 29 entitats que formen part del moviment civil més important del valencianisme, la direcció d'Escola Valenciana aposta per una certa continuitat, tot i que el canvi polític en la Generalitat, que ha portat uns quants dels membres del seu equip a ocupar càrrecs en l'organigrama de la Conselleria d'Educació i Cultura -encapçalada per un activista del moviment com Vicent Marzà-, obligarà a obrir "una etapa de canvi organitzatiu", segons que ha assenyalat Escola Valenciana.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha