eldiario.es

9

MINUTO POLÍTICO Los temas del día

El TSJ desestima el recurs del Consell contra l'anul·lació parcial del decret de plurilingüisme

L'alt tribunal considera que la motivació és suficient, no existeix indefensió i sí concorren perjudicis irreparables

El PP exigeix la dimissió del conseller d'Educació, Vicent Marzà, "per fer xantatge a les famílies i desobeir a la justícia"

TSJCV estima recurso de Bankia contra sentencia que declaró nulo el aval de la Generalitat a la Fundación VCF

TSJCV estima recurso de Bankia contra sentencia que declaró nulo el aval de la Generalitat a la Fundación VCF

El Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià ha desestimat el recurs de reposició interposat pel Consell contra l'acte que decretava l'anul·lació parcial del decret del plurilingüisme per considerar que discriminava als alumnes que trien l'ensenyament en castellà.

Segons argumenta el dictamen de la Secció Quarta de la Sala contenciosa administrativa, amb data d'aquest divendres i remesa pel TSJCV, la motivació és suficient, no hi ha indefensió a la part i sí concorren perjudicis irreparables, en contra del que al·legava la Generalitat per a argumentar el seu recurs.

Petició de dimissió

El PP ha exigit la dimissió del conseller d'Educació, Vicent Marzà, "per fer xantatge a les famílies i desobeir a la justícia" i ha demanat a la vicepresidenta, Mónica Oltra, explicacions sobre "què va a passar amb el pluringuilisme".

La portaveu popular d'Educació, Beatriz Gascó, ha afirmat que "s'ha acabat el temps de Marzà de seguir rient-se de la comunitat educativa i dels tribunals, perquè ja estan totes les cartes sobre la taula".

Al seu parer, el responsable d'Educació "ha estat fent xantatge a les famílies i als centres i ha vulnerat drets fonamentals; a més de que ha estat incomplint un acte judicial, és a dir, desobeint a la Justícia".

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha