eldiario.es

Menú

Vicent Borràs i Josep Ballester guanyen els Ciutat d'Alzira de narrativa i poesia

Un dietari de Ramon Ramon guanya en assaig, Xavier Duran en divulgació científica i Pepa Juan en teatre

- PUBLICIDAD -
Guanyadors dels Premis Ciutat d'Alzira.

Guanyadors dels Premis Ciutat d'Alzira.

Dos escriptors valencians ja consolidats com Vicent Borràs i Josep Ballester han guanyat els premis Ciutat d'Alzira de narrativa i poesia, respectivament, en l'edició del 2017. Uns guardons que arribaven a la 29ª convocatòria i que es van lliurar divendres a la nit en la festa literària anual que organitza que Edicions Bromera.

Borràs (Algemesí, 1962) ha guanyat el premi de novel·la amb Què saps de Vidal Palau?, una obra que aprofundeix en els conflictes dela identitat individual i col·lectiva. Josep Ballester ha aconseguit el premi de poesia amb el llibre titulat A la intempèrie, que se centra en la peripècia vital de l'individu "de naufragi en naufragi".

D'altra banda, el premi de teatre l’ha aconseguit l’actriu i directora Pepa Juan amb Acompanya’m en la nit, una obra sobre “els secrets, les obsessions, la comprensió. Amb ek dietari Llum a l'atzucac, Ramon Ramon ha obtingut el premid’assaig. L'autor català Xavier Duran, amb L’imperi de les dades, ha estat el guanyador del premi de divulgació científica i barceloní Leandro Sagristà ha guanyat el premi de narrativa juvenil amb El misteri de la Casa Folch,. Finalment, Ximo Cerdà ha sigut premiat amb el guardó de narrativa infantil.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha