eldiario.es

9

La comissió del Botànic finalitza els treballs de renovació del pacte

Els representants dels tres partits polítics signants de l'acord, Compromís, PSPV i Podem finalitzen un mes d'estudi de 128 propostes

Fabiola Meco, portavoz de Podemos en la comisión de seguimiento del Pacto del Botánico

Fabiola Meco, portaveu de Podem a la comissió tècnica de seguimient de l'Acord del Botànic

La comissió tècnica de seguiment de l'Acord del Botànic ha finalitzat aquest dilluns els treballs tècnics d'ampliació i renovació de cadascú dels objectius que s'integren en els cinc eixos que conformen l'Acord del Botànic; Rescatar Persones, Regeneració Democràtica i Lluita contra la Corrupció, Governar per a les Persones, Nou Model Productiu, Finançament Just i Auditoria Ciutadana.

Els representants dels tres partits polítics signants de l'acord, Compromís, PSOE i Podem, han volgut destacar el bon clima de treball i col·laboració presentat durant les tres reunions tècniques on s'han actualitzat totes les propostes de l'actual Acord del Botànic, i s'han integrat nous punts que marcaran el full de ruta de les polítiques que ha de dur a terme el govern de la Generalitat en els propers mesos.

El nou document recull nombroses mesures socials, econòmiques i ambientals que han estat proposades tant des de les conselleries com des dels tres partits signants de l'acord, i serà revisat i valorat en els pròxims dies per la Comissió de Seguiment de l'Acord del Botànic en una reunió on s'establirà la data de presentació oficial del document.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha