Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

L'estrena mundial de l'òpera 'La Brecha' tanca Sagunt a Escena

Una representació del festival Sagunt a Escena al Teatre Romà

EFE

València —

Sagunt a Escena arriba a la seua fi diumenge que ve amb l'estrena mundial de 'La Brecha' al Teatre Romà. Amb llibret de Marguerite de Werszowec Rei, dirigida per Jacques Alphonse De Zeegant amb la Hulencourt Symphony Orchestra & Choir a càrrec de Pam Venneri, aquesta òpera promet ser el plat fort del festival. El cor estarà dirigit per Francesc Gamón i la direcció escènica i d'escenografia serà a càrrec de Paco Azorín.

L'òpera pot ser interpretada com una al·legoria, com un mite, un conte o una llegenda universal, ja que l'acció no se situa en un context ni en un lloc específics i en ella entren en conflicte la justícia humana i del cel.

La Bretxa desenvolupa el tema de l'amor que triomfa enfront del mal, tal com han volgut la seua autora i el seu compositor els qui, a l'hora d'escriure aquest llibret, han tingut en compte les expectatives del compositor i la seua sensibilitat musical.

L'organització va assenyalar en la presentació del certamen que aquesta òpera ha comptat amb patrocinis públics i privats de la rellevància del Parlament Europeu o la Fundació Hulencourt, les primeres col·laboracions que el festival rep d'Europa.

Sagunt a Escena 2017 va començar el 19 de juliol amb el lema “Herois i antiherois” i ha programat un total de 32 espectacles de teatre, dansa, música i circ amb un pressupost de 300.000 euros, dels quals 200.000 han sigut aportats per la Generalitat.

Etiquetas
stats