eldiario.es

9

XIII Congrés del PSPV: 500 esmenes a 'La via valenciana' a debat

La ponència marc marcarà l'horitzó dels socialistes valencians per als pròxim anys

Sánchez vuelve a pedir la dimisión de Rajoy por la dignidad de la democracia

El líder del PSOE, Pedro Sánchez, en la primera jornada del 13é congrés nacional del PSPV EFE

El PSPV debat aquest dissabte en el seu 13é Congrés Nacional més de 500 esmenes presentades a la ponència marc 'La via valenciana', que marcarà l'horitzó del partit a la Comunitat Valenciana. El conclave, que ha ratificat a Ximo Puig com a secretari general dels socialistes valencians després de les primàries del 16 de juliol, va comptar amb l'assistència del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, a la inauguració.

La Institució Firal Alacantina (IFA), situada a Elx, acull el 13é Congrés Nacional del PSPV, en el qual en la primera jornada s'ha debatut l'informe de gestió dels òrgans nacionals de l'Executiva.

Aquest dissabte a les 09.30 hores estan citats els 444 delegats amb dret a vot per a participar en les diferents comissions on es debatran les esmenes a la Ponència Marc.

Cadascun d'ells estarà adscrit a alguna de les tres grans àrees de treball establides en el Congrés: 'Reparant i Conquistant Drets Socials'; 'La Reconstrucció econòmica de la Comunitat, Valencianisme i Federalisme' i 'Model de Partit de la Via Valenciana: un PSPV a l'avantguarda del PSOE'.

Així, la segona jornada de la convenció dels socialistes valencians estarà destinada al debat sobre el document marc, que es votarà aqueix mateix dia a última hora de la vesprada.

El diumenge, abans del tancament del conclave, es votaran i proclamaran els nous òrgans nacionals així com els membres del Comitè Federal. El reelegit secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, clausurarà el Congrés Nacional en un acte al que assistiran militants socialistes i representants de la societat civil valenciana.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha