Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Residencias oficiales vacías: siete comunidades pagan casas para sus presidentes
Las empresas se saltan la desconexión digital: Me han llamado hasta en el tanatorio
OPINIÓN | 'Milei insulta a España y la derecha patriótica calla', por Marco Schwartz

Detinguda una dona per col·locar en GPS al cotxe de la seva exparella a Palma

La balisa trobada per la Policia Nacional al vehicle de l'home.

Europa Press

0

La Policia Nacional ha tingut a Palma una dona per un presumpte delicte contra la intimitat en l'àmbit de la violència domèstica, després de col·locar una balisa amb un GPS al cotxe de la seva exparella.

En nota de premsa, el cos ha comunicat que els fets van tenir lloc el dia 17 passat quan la víctima va interposar una denúncia contra la seva exparella, d'origen alemany i de 35 anys.

Segons la Policia, els implicats havien comprat diverses balises de seguiment en el període en què eren parella amb el propòsit de col·locar-les a les maletes que portaven de viatge. Així, l'home es va adonar de la presència de l'objecte actiu als baixos del cotxe perquè el telèfon mòbil es va sincronitzar amb ell.

A més, a l'hora de posar la denúncia, l'individu va rebre una trucada per part de la parella actual de la seva exdona demanant-li que no la denunciés però, davant de la seva negativa, li va amenaçar.

Segons trasllada la Policia Nacional, l'afectat va manifestar que no havia explicat ningú que havia trobat la balisa, per tant, va deduir que els presumptes agressors havien comprovat la seva localització a partir d'aquest objecte. Davant d'aquesta situació, els agents van procedir a la detenció de la dona.

Etiquetas
stats