Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Catalunya vota sin pistas sobre si las alianzas romperán los bloques del procés
El mundo contempla cómo Israel tritura la Carta de la ONU y el derecho
OPINIÓN | 'Un error mayúsculo', por Javier Pérez Royo

Joaquín 'El Prestamista', del programa de televisió 'Gipsy Kings', entre els detinguts en un operatiu antidroga a Mallorca

Joaquín 'El Prestamista'

Europa Press

0

Joaquín Fernández, 'El Prestamista', conegut per la seva participació al programa de televisió 'Gipsy Kings', és un dels detinguts a l'operatiu antidroga que desenvolupa aquest dimecres la Guàrdia Civil a Mallorca.

Segons han informat a Europa Press fonts properes a les intervencions, es tracta d'una operació ordenada per un Jutjat de Palma, encara que les indagacions s'estenen a Múrcia i València.

A l'operatiu hi participen un gran nombre d'agents, alguns desplaçats des de la Península, entre ells unitats del Grup de Reserva i Seguretat (GRS), Grup d'Acció Ràpida (GAR) i Policia Judicial. També s'ha activat l'helicòpter de l'Institut Armat.

L'operació ha començat abans de les 06.00 hores i ha inclòs múltiples registres a Palma i Marratxí. Els agents han confiscat cocaïna, haixix i drogues de disseny.

Passades les 16.00 hores l'operatiu continua en marxa amb més registres. Les actuacions es troben sota secret de sumari.

També ha estat detingut Carlos Cortés, que encapçala la Federació d'Associacions Gitanes i ha tingut un paper destacat en les negociacions amb l'Ajuntament per al desmantellament del poblat barraquista de Son Banya.

Etiquetas
stats