Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique
Sobre este blog

El blog Opinions pretende ser un espacio de reflexión, de opinión y de debate. Una mirada con vocación de reflejar la pluralidad de la sociedad catalana y también con la voluntad de explicar Cataluña al resto de España.

Llegir Opinions en català aquí.

Independentistes altruïstes

El Consell de Transició Nacional elaborarà 19 informes en els propers mesos.

Siscu Baiges

El Consell Assessor per la Transició Nacional treballarà de forma altruista per elaborar 19 informes en els propers mesos. A veure qui diu ara que als catalans només ens mou la pela. Els 13 membres d’aquest Consell no cobraran per la seva feina. Ho faran per amor a l’art. Bé, per amor a la independència.

Això suposa jugar en inferioritat de condicions contra el Govern del PP que s’oposa a la marxa de Catalunya cap a la independència. Allí, tots els informes que es fan per defensar la unitat d’Espanya es cobren. O els fan funcionaris a sou de l’Estat.

Què ens està passant?

Val a dir que el president del Consell Assessor, Carles Viver, és el director de l’Institut d’Estudis Autonòmics, que depèn de la Generalitat, i és de preveure que si en el seu horari laboral li cau damunt la taula una proposta d’informe que li envia Germà Bel sobre els aeroports catalans de la independència o el truca Pilar Rahola per parlar de com han de ser les tertúlies de la TV3 sobirana del tot els farà cas. El just. Però és de suposar que el gruix d’aquesta activitat el deixi per al vespre, quan torni a casa amb els seus. O els caps de setmana. Pels xafarders afegiré que el sou de Carles Viver és de 108.000 euros l’any.

En aquests temps on els espies de Método 3 i els del CNI estan al damunt dels convergents i els independentistes, no és qüestió que surti a la portada de 'La Razón' un titular denunciant que els tretze homes i dones sense pietat, i sense remuneració, que ens han de conduir cap a la Catalunya lliure han sopat a cos de Rei per debatre dels seus afers a compte de l’escanyat erari públic català.

Així les coses, és comprensible que el darrer sondeig de Metroscopia doni a ERC els mateixos diputats que CiU en unes hipotètiques eleccions generals. I també seria comprensible que Josep Antoni Duran Lleida s’estirés dels cabells si en tingués.

Sobre este blog

El blog Opinions pretende ser un espacio de reflexión, de opinión y de debate. Una mirada con vocación de reflejar la pluralidad de la sociedad catalana y también con la voluntad de explicar Cataluña al resto de España.

Llegir Opinions en català aquí.

Etiquetas
stats