eldiario.es

9

CATALUNYA

Fèlix Millet i Jordi Montull aniran a judici pel cas Palau sis anys després

El jutge dicta obertura del judici oral i cita com a imputats, a més de Millet i Montull, l'extresorer de Convergència Daniel Osàcar pel suposat cobrament de comissions il·legals de Ferrovial

El Supremo revisa la sentencia que condenó a los exresponsables del Palau de la Música

Fèlix Millet

Fèlix Millet i Jordi Montull, autors confessos del saqueig del Palau de la Música, aniran a judici sis anys després que els Mossos d'Esquadra entressin a les instal·lacions d'aquesta institució per investigar la desviació de fons. El jutjat d'Instrucció número 30 de Barcelona ha dictat l'obertura del judici oral –sense concretar la data– al qual hi hauran d'acudir 16 imputats. 

A més de Millet i Montull el magistrat envia a judici també l'extresorer de Convergència, Daniel Osàcar; la filla de Montull, Gemma Montull; l'exdirectora general del Palau, Rosa Garicano, i l'exdirectiu de Ferrovial Pedro Buenaventura. En una interlocutòria que donava per tancada la instrucció, el mes de maig passat, el jutge va concloure que CDC havia cobrat comissions il·legals de la constructora Ferrovial a través del Palau de la Música. Convergència haurà de comparèixer també a judici com a responsable a títol lucratiu del suposat cobrament de comissions. 

Sota aquesta mateixa categoria, de responsables a títol lucratiu, seran jutjades també les esposes de Millet i Montull i les dues filles de Millet, Clara i Laila Millet. 

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha