Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique

El PP català rebutja la prohibició de les estelades a la final de la Copa del Rei

El president del PP català, Xavier García Albiol

elDiario.es Catalunya

El veto a les estelades a la final de la Copa del Rei d'aquest diumenge no ha agradat al PP català. Al rebuig a la prohibició que aquest dimecres va expressar el president del PP al Parlament, Xavier García Albiol, se li ha sumat aquest dijous el líder dels populars a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz.

El germà del ministre de l'Interior en funcions ha reclamat “llibertat d'expressió per a tots” quan se li ha preguntat sobre la prohibició de les estelades decretada per la Delegació del Govern de Madrid. “Ni prohibir estelades a Madrid ni amagar la bandera d'Espanya a Catalunya”, ha conclòs. Per la seva banda, García Albiol ha afirmat aquest dimecres que no li “sembla malament si no fa mal a ningú” que un aficionat porti una bandera estelada, símbol independentista català, a un esdeveniment esportiu com la final de copa.

Albiol, a més, va comparar la bandera independentista amb la bandera franquista. “A mi les estelades no m'agraden. Per a mi és una bandera tan inconstitucional com la de la dictadura. D'aquí a prohibir que entrin en un camp de futbol, doncs què vol que li digui”, ha afirmat el líder popular a Catalunya.

La Policia impedirà per ordre de la Delegació del Govern a Madrid l'accés a la final de la Copa del Rei de futbol amb banderes estelades. La delegada del Govern a Madrid, Concepción Dancausa, ha defensat la prohibició de les estelades a la final de la Copa del Rei de Futbol d'aquest diumenge 21 de maig a l'entendre que és una bandera que no és “legal”, és “aliena a l'esport” i “pot provocar conflicte a l'estadi”.

Etiquetas
stats